همه چیز درباره قارچ ها
 
انواع قارچ خوراکی پرورشی در ایران را بشناسید – مینویسم

انواع قارچ خوراکی پرورشی در ایران را بشناسید – مینویسم

قارچ گوش چوب چیست ؟ این قارچ به نام های ((گوش چوب )) ، ((گوش درخت ))، ((گوش ماوئیور))،((گوش یهود))و((قارچ گوش)) و در ژاپن ((کیکوریج))نامیده شده است. آزمایش بو: این آزمایش نه تنها جهت تشخیص حضور آمونیاک انجام می شود، بلکه می تواند یک سلسله بوهای نامساعد و غیر طبیعی را به نمایش بگذارد. تهویه هوا بسیار کمتر از قبل در این مرحله انجام می شود. پس از آن کشاورز فرانسوی معروف دیگری بانام “موسیو چامبری” متوجه شد که جریان هوای متناوب و مرطوب که دو عامل جدانشدنی در آبوهوای پاریس هستند برای پرورش قارچ بسیار خوب است. در این فایل سعی شده بطور کامل شرایط و نحوه پرورش قارچ های صدفی و دکمه ای بطور مختصر و مفید بیان شود . از آنپس، کشت و پرورش قارچ در منطقه باز در نزدیکی پاریس بهسرعت رشد و توسعه پیدا کرد. رشد قارچ را بر روی کودهای طالبی مشاهده کرد و پس از آن تصمیم گرفت این ماده جذاب و ناآشنا را پرورش دهد و بهمنظور فروش، آن را به رستورانهای خاص فرانسوی معرفی کند. بنابراین کار پمپاژ خون در بدن به راحتی انجام می شود و از بار کاری قلب کاسته می شود. این غذای فوق العاده می تواند سلامت مغز و استخوان را تقویت کند، از سرماخوردگی جلوگیری کند و به کاهش وزن کمک کند.

این کیتها به طور معمول شامل خاک استریلیزه و اسپان هستند و تنها کاری که باید انجام دهید، قرار دادن آنها در شرایط مناسب است و بعد از حدود ده روز، میتوانید قارچهای خود را برداشت کنید. ۱- کاشت قارچ در کیت یا بسته های آماده می تواند برای کسانی که به دنبال پرورش قارچ خوراکی در منزل هستند، بسیار مناسب و راحت باشد. پرورش قارچ دکمه ای شغلی از گروه کشاورزی (امور باغی و زراعی) است که وظایفی از قبیل طراحی و احداث واحد پرورش قارچ و تأمین تجهیزات و ابزار – تهیه رقم مناسب بذر- تهیه کمپوست و بذر زنی – تهیه خاک پوششی و ضد عفونی نمودن آن – آماده سازی سالن پرورش – نگهداری از بسترهای قارچ – برداشت قارچ و نگهداری – فرآوری و ضدعفونی و بازاریابی محصول پس از برداشت را به عهده دارد . عدهای از قارچ ها نظیر ارگوت غلات به شدت سمی هستند و مسمومیتهایی به نام ارگوتیسم ایجاد میکنند، علت مسمومیت قارچ ارگوت وجود آلکالوئیدهایی مانند ارگوتوکسین در آن است.

این نوع در سوپر مارکت ها یافت نمی شود اما می توان آن را در بازار های محلی مازندران یافت . در سال ۲۰۰۹ دانشمندان متوجه شدند که وجود پلی فنول ها در قارچ گانودرما به علت فعالیت احیا کنندگی و جذب رادیکال های اکسیژن آزاد باعث تاثیر در کنترل و پیشگیری بیماری های قلبی و سرطان ها می شود. در کشور ما نیز امکان احداث کارخانجاتی از این قبیل و با تکنولوژی بالا قطعاً امکان پذیر است و در شرایطی حتی امکان مشارکت و استفاده از سرمایه گذاری خارجی نیز به دلیل وجود پارامتر های متنوع مورد نیاز جهت تولید انبوه قارچ در کشور از جمله وجود ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم موجود در جهان ـ فراوانی مواد اولیۀ ارزان قیمت ـ نیروی انسانی متخصص و غیر متخصص فراوان و ارزان قیمت ـ سوخت ارزان ـ زمین ـ وجود بازار های داخلی و خارجی متعدد ـ سهولت و امکان صادرات با هزینه های کم به دلیل نزدیکی به بازارهای عمدۀ مصرف خارجی ـ سرمایه های راکد و سرگردان ـ عدم اجرای پروژه های کلان در این بخش و سایر موارد دیگر وجود دارد اما متأسفانه و علیرغم تمامی فاکتورهای مثبت در تولید این محصول با ارزش همواره سعی گردیده که وانمود شود تولید قارچ در شرایط فوق العاده خاص و احداث و راه اندازی واحد های تولیدی کوچک بدون صرفه و صلاح اقتصادی و احداث و راه اندازی واحدهای بزرگ تر نیازمند سرمایه گذاری میلیاردی است و امکان فروش محصول وجود نداشته و اصلاً مردم قارچ را نمی شناسند و تمامی کسانی که در این زمینه سرمایه گذاری نموده اند ورشکست شده و تمامی علوم و آموزش هایی که در این رشته اعلام می شود ناقص و فاقد کاربرد عملی است. .

مزیت این روش در این است که شرایط رشد شبیه روش های مرسوم بوده اما شرایط برداشت بهگونهای است که امکان اجرای کامل در برداشت انتخابی میسر است. بر اساس نوشته هایی از چین ، حدود ۶۰۰ سال پس از میلاد مسیح این قارچ پیشرو و بعنوان اولین گونه ای بوده که کشت مصنوعی شده است. بر اساس شواهد و بررسیهای دانشمندان دیرینهشناس، احتمالاً اولین قارچها در آسیا در حدود سال ۶۰۰۰ پیش از میلاد پرورش دادهشدهاند. این قارچها در بیشتر جنگلهای دنیا یافت میشوند اما اولین کسانی که به خواص آنها پی بردند، چینیها بودند. این درحالی است که در اروپا باید تا قرن ۱۷میلادی صبر کرد تا نشانهای از اولین پرورشها را مشاهده کرد (مانند قارچ پاریس). بررسی کتابهای چینی نشان میدهد که این قارچ بیش از ۳ هزار سال پیش توسط کشاورزان استان هیونگ هو، استفاده میشده است. یکی از سنتیترین نوشیدنیهای چینی که بیشتر در مراسم مذهبی تهیه میشود نیز از عصاره این قارچ بهره میگیرد. ب: عملیات تلقیح در محلی کاملا ضدعفونی و عاری از کوران هوا انجام گیرد و فرد تلقیح کننده، بهداشتی را رعایت و از دستکش، لباس کار و وسایل کار ضدعفونی شده استفاده نماید. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *