در ایتالیا، میزان محصول ۴۰ درصد هرساله کاهش مییابد و در بهار و تابستان شدت بیماری بسیار بالاست. ارزش غذایی آن بسیار بالاست و تا حدودی مزه نمکی دارد . اغلب ما کم و بیش با خواص قارچ و فواید آن آشنایی داریم و به خاطر طعم و مزه خوبی که دارد از آن در طبخ غذاهای مختلف استفاده می نماییم، البته برخی قارچ ها مثل قارچ دکمه ایی و صدفی خوراکی و برخی دیگر چون قارچ گانودرما خاصیت دارویی دارد. تقریباً هر ۵ تن کمپوست قارچ دکمه ای در ماه یک شغل ایجاد می کند و این خیلی عالی است چون در اوضاع اقتصادی فعلی کارآفرینی و تولید محصولات غذایی در درجه اول اهمیت قرار دارد. دلیل دوم: کشت نوع قارچ صدفی بسیار ساده است بعد از یک ماه قارچ ها به بار می نشینند و برداشت محصول شما در کمتر از چهل روز آغاز می شود. کمپوست جهت طی شدن مراحل بلوغ، تا ۶ روز داخل تونل باقی میماند. بعد از حدود ۱۰ روز روکش را برداشته و هوادهی شود تا کلاهکهای قارچ دکمهای ظاهر شوند. بعد از اینکه تاثیرات مواد ضدعفونی دیگر در سالن حس نشود، سالن آماده ورود کمپوست خواهد بود.
بعد از اینکه این مواد را در سالن اسپری کردیم در های سالن را به مدت ۲۴ ساعت می بندیم و ترجیحا دمای سالن را به ۳۰ درجه می رسانیم تا فرمالین به خوبی به گاز فرمالوئید تبدیل شود که خاصیت ضدعفونی کننده بیشتری دارد. در بسیاری از سالن های پرورش قارچ خانگی، از بخاری معمولی برای گرم کردن استفاده می شود و یا برخی با سوزاندن چوب و یا آجر بر روی شعلهای از اجاق گاز از گرمای آن استفاده می کنند. برخی از افراد برای ایجاد شغل و کسب درآمد شروع به پرورش قارچ در خانه کرده یا از یک سالن پرورش کوچک شروع به آزمون و خطا کار خود می کنند تا در آینده بتوانند با راه اندازی سالن های بزرگتر و صنعتی به پرورش قارچ خوراکی در ابعاد وسیع تر مشغول شوند. ۲- درآمد پرورش قارچ در منزل؟ مورد اول از معایب پرورش قارچ : نداشتن اطلاعات کافی در زمینه تولید قارچ , هیچ سودی برای تان نخواهد داشت و در نتیجه پیشرفتی نیز مشاهده نمی شود . در بدترین شرایط در همان برداشت اول سرمایه گذاری شما که بسیار کم است جواب می دهد و حتی کمپوست های مصرفی(به دلیل غنایی فوق العاده مواد غذایی ) نیز توسط صاحبان گلخانه ها و باغداران و نیز دامداران به قیمت بالا از شما خریداری می شود.
نوشابه مستی آور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیتا موسکاریای سمی نبوده که از گروه قارچ های کلاهک دار است. پس از آن، کیسهها را به یخچالی با دمای ۲ درجه سانتیگراد منتقل میکنند تا سخت شوند. روش پرورش قارچ تفاوت چندانی با گذشته نکرده اما مراحل آن برای برداشت مناسب، دچار تغییراتی شده است. کمپوست سازی به ظاهر فرآیند آسانی می آید اما برای بدست آوردن کمپوستی مرغوب با بازده بالا نیاز به دستگاههای پیشرفته، آزمایشگاههای مجهز و از همه مهمتر تجربه و تخصص بالایی میباشد و تمام این موارد احتیاج به سرمایهگذاری زیادی دارند و به همین خاطر اکثر تولید کنندگان قارچ، کمپوست مورد نیاز، مصرفی خود را به صورت آماده و بذر زده شده از شرکتهای معتبر خریداری می نمایند. سه مرحله برداشت صورت میگیرد. از این مرحله کمپوست آماده انتقال به اتاق پاستوریزاسیون میباشد. پرورش قارچ را میتوان در ۵ مرحله توضیح داد. حتی در خانه و در کنار خانواده خود باشید، با آزادی زمانی، پول دربیاورید و لذت در کنار خانواده بودن و رفاه را خیلی سریع دریابید. گروه ما برآن شد تا جهت آموزش کاشت وپرورش قارچ خوراکی برای اولین بار در ایران مجموعه ای را تهیه کند تا آموزشی باشد مفید برای علاقه مندان به این صنعت وهمچنین ایجاد اشتغال کرده باشد برای افرادی که دنبال شغلی ایده آل هستند ومیخواهند با سرمایه ای کم وفضایی کوچک حتی در منزل ، شغلی مناسب داشته باشند . .
مبنای این دوره این است؛ فردی که در این دوره شرکت می کند هیچ اطلاعی از پرورش قارچ ندارد برای همین دوره را از پایه شروع می کنیم با فرض اینکه کاربر هیچ اطلاعی از پرورش قارچ ندارد و از پروش قارچ فقط یک اسم شنیده است تمام اصطلاحات پرورش با ساده ترین جملات و شفاف ترین حالت توضیح داده می شود و از این بابت هیچ نگرانی برای یک فرد مبتدی وجود ندارد. آلبوم کشت قارچ کوثرپرداز تمام جزئیات احداث یک آزمایشگاه تولید اسپان از مقیاس خانگی تا کارگاهی را با تشریح کامل وسایل مورد نیاز و نحوه استفاده از آنها و نیز نحوه تولید بذر را به صورت گام به گام به شما ارائه می دهد. این اسپورها برای زنده ماندن احتیاج به غذا دارند به همین علت گندمها را میپزند که نرم شوند تا اسپور قارچ بتواند از آنها تغذیه کند و استفاده دیگری هم که پختن گندم دارد این است که به اصطلاح گندم عقیم شده و دیگر جوانه نمیزند و به این صورت تمام مواد غذایی آن برای اسپورها باقی میماند و صرف رشد جوانه گندم نمیشود. آموزش کارکنان ـ رعایت اصول بهداشتی ـ اجرای برنامه های بهداشتی در احداث واحد های تولیدی و نیز بکار¬گیری موانع فیزیکی از جمله روش هایی در مبارزه آفات و بیماری هاست اما آنچه که بعنوان یک اصل کلی در مقابله با آفات و بیماری ها درنظر گرفته می شود و پیشگیری و نه مبارزه است که با کسب دانش لازم مقابله و پیشگیری کار سختی نخواهد بود در هر صورت برای هر محصولی وجود آفات و بیماری ها اجتناب ناپذیر بوده اما در نظر داشتن این نکته ضروری است که توجه به مسئله آفات و بیماری های خاص سالن های تولید امنیت سرمایه گذاری را تأمین و بی تفاوتی نسبت به آن البته خساراتی را در بر خواهد داشت.