این روش ارزان و مناسب برای محیط های خشک است اما اگر کولر آبی ندارید هیچ اشکالی ندارد می توانید از دستگاه رطوبت ساز استفاده کنید تا هم هوا خنک شود و هم سطح رطوبت لازم تامین شود. هزینه کارگرانی که در این محل برای هر دوره باید کار کنند مثلا عمل خاک دهی ، آبیاری ، تخلیه کمپوست و… هزینه مواد اولیه از جمله کمپوست ، خاک ، بذر و… التهاب های مزمن ناشی از مشکلات بهداشتی از جمله دیابت نوع ۲ رو کاهش میده. دستگاه های متفاوت از جمله رطوبت ساز ، سم پاش ، کولر و فن مورد نیاز می باشد که با هزینه های متفرقه ی دیگر حدودا ۲۰ میلیون تومان می شود . پس می توان نتیجه گرفت که قارچ ها محصولاتی هستند که تقاضای زیادی دارند و مصرف آن در کشور بسیار است و به همین دلیل است که خیلی از افراد به فکر پرورش قارچ های خوراکی و دارویی می افتند . حتی پس از خشک شدن میتوان آن را به راحتی احیا کرده مانند روز اول به صورت تازه استفاده کرد. کمپوست محیطی را فراهم میکند که میکروارگانیسم های مفید که به رشد قارچ کمک میکنند به راحتی بتوانند رشد کنند .
مثلا یک پوشش دو لایه از پلاستیک که ما بین آن پوشال برنج قرار گرفته باشد توصیه میشود این کار علاوه بر عایق نمودن جدارها از برخورد مستقیم نور خورشید به کمپوست ها و از بین بردن قارچها جلوگیری میکند. در روش سفید کردن قارچ با استفاده از روش سرد و گرم کردن و نیمپز کردن قارچها، عمل آنزیماتیک متوقف میشود و قارچها به حالت خمیری در نمیآیند. خاکدهی را به دو روش خشک و خیس انجام می دهند که در روش خشک ابتدا خاکدهی را انجام داده و سپس به خاک آب می دهند و در روش خیس ابتدا خاک را به میزان معینی خیس می کنند و سپس بر روی بستر می ریزند. اگر در یک شهر توریستی مثل شیراز، اصفهان، مازندران، مشهد زندگی می کنید با توجه به اینکه افراد بیشتری به رستورانها می روند مصرف قارچ در این رستوران ها بیشتر است پس در نتیجه میزان فروش شما هم بالا می رود. درباره میزان درآمد و سود خالص از پرورش قارچ را با یک مثال برای شما واضح تر بیان می کنیم. در هر صورت در محل پرورش قارچ علاوه بر آنکه، بایستی تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش نیز باید بین ۱۵ – ۱۰ درجه نگهداری شود در غیر اینصورت نمی توانید قارچ پرورش دهید برای اینکه راه هایی را بدانیدکه چگونه می توانید دما را نگه دارید راه بسیار است.
بهترین موقع برای پرورش قارچ دکمه ای در خانه بین ماههای مهر تا آذر است ولی چنانچه امکانات تهویه هوا و متعادل نمودن درجه حرارت محیط محل پرورش وجود داشته باشد میتوان پرورش قارچ دکمه ای را در ماههای دیگر سال تعمیم داد. وی با بیان اینکه به ازای هر ۵ کیلو کمپوست یک کیلو قارچ تولید می شود و کیفیت کمپوست میتواند بین ۷ تا ۱۰ درصد در متر مربع در برداشت قارچ موثر باشد، اظهار کرد: در کشور بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تن قارچ تولید می شود که این مقدار قارچ به ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن کمپوست نیاز دارد. به گزارش ایسنا مهدی رجبی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد با بیان اینکه ۷۵ واحد تولیدی بستر رویش قارچ در کشور وجود دارد که ۶۰ واحد آن با ظرفیت کامل در حال تولید کمپوست هستند، گفت: هدفمان این است که با تولید بهتر بستر رویش قارچ خوراکی راندمان تولید قارچ را افزایش دهیم و به استانداردهای جهانی برسیم. کل کاری که شما انجام میدهید، این است که فقط چند روز زحمت میکشید تا کمپوست را درست کرده و پس از ضدعفونی با بذر قارچ مخلوط میکنید؛ سپس بعد از سه هفته خاک پوششی به آن اضافه میکنید و منتظر میمانید قارچها ظاهر شوند و حدود سه ماه همراه با یک سبد خوشگل به داخل سالن یا اتاق پرورش قارچ مراجعه میکنید و محصول خود را برداشت میکنید، باور کردنی نیست!
برخی از افراد برای داشتن شغلی پر سود و پر بازده به انجام این کار روی می آورند ولی تمامی این افراد شرایط لازم برای شروع کار و کشت محصول در سالن ها و مجموعه های بزرگ پرورش را ندارند . نکات نگران کننده ای که در مورد محصول ممکن است رخ دهد این است که امکان دارد بستر کشت به بیماری مبتلا شود و کل محصول را نابود کند . خاک یا تفاله قهوه موادی است که به آسانی می توان آن را یافت . طعم آن گوشتی و ملایم است و بافت صاف و محکمی دارد. وارد شدن هرگونه فشار و ضربه به قارچ باعث قهوه ای شدن کلاهک شده و بازارپسندی آن را به شدت کاهش می دهد. در این مطلب خواص عالی قارچ دکمه ای رو بیان میکنیم و اینکه چه مزایایی برای بدن داره و حاوی چه مواد مغذی هست. جدای از طعم عالی قارچ، باید گفت که سرشار از مواد مغذی هست و برای سلامتی و مخصوصا سلامت قلب و جلوگیری از سرطان پستان و پروستات بسیار موثره. قارچ سرشار از روی، پتاسیم، فسفر، آهن، منیزیم و سلنیوم هست. سرشار از اسید امینه چرب ضروری ( اید لینولئیک ) است .
.