همه چیز درباره قارچ ها
 
آموزش جامع پرورش قارچ صدفی و نکات مهمی که باید بدانید

آموزش جامع پرورش قارچ صدفی و نکات مهمی که باید بدانید

تولیدات پروتئین امری بسیار گران است پس تولید قارچ به دلیل دوره ی کوتاه مدت کشت و برداشت آن از نظر اقتصادی به صرفه است . شما میتوانید قارچ صدفی رادر ھر نقطه از ایران کشت کنید . از جالبترین قارچهای صدفی در جهان به شمار میرود در حقیقت گونههای درون این گروه دو شکلی بوده و دارای چرخه زندگی جنسی و غیرجنسی میباشد در مقیاس تجاری در آسیا بهویژه تایوان و تایلند کشت میشود این قارچ را در منابع علمی قارچ آبالون، قارچ صدفی افرا، قارچ صدفی میلر نامیدهاند. برای کاشت قارچ صدفی استفاده کنید. مرحله دوم: گلدان خود را تا ۲۱ درجه سانتی گراد حرارت دهید(بهتر است از گلدان های پهن استفاده کنید) و کاه یا پوشال خود را درون آن بگذارید و بعد با یک وسیله تمیز و استریل به اندازه یک مشت اسپان در گلدان خود بریزید و آن را روی یک وسیله حرارتی با دمای ۲۱ درجه سانتی گراد بگذارید. ۴-املت قارچ:خرد کرده قارچ را درون ماهیتابه ریخته ودر ماهیتابه را می بندید تا اب ان کامل خشک شود.سپس روغن به ان اضافه می کنید و زمانیکه قارچ رنگ گرفت تخم مرغ را به ان اضافه می کنید.

این قارچ ها اکثرا به رنگ زرد تیره هستن و طعمی شیرین و تند دارن که ترکیبش با تخم مرغ بسیار خوشمزه میشه . اما قارچ های خوراکی قارچ هایی هستند که معمولاً با شنیدن نام قارچ ها به ذهن متبادر می شوند. اسپان مجموعه ای از میسلیوم هایی است که بر روی مواد مغذی که از نظر کربوهیدرات ها و نشاسته و اسید آمینه قوی کشت داده می شود که از محیطی به محیط دیگر قابل انتقال باشد. دیسپلازی لایهای، یک ناهنجاری مورفوژنیک (ریختشناسی) است که با تشکیل الگوهای حفره مانند همراه است. در کشور های پر جمعیت با رژیم گیاهخواری مانند هند، مردم بیشتر به غلات و سایر سبزیجات دارای درصد پروتئین و سایر عناصر غذایی ضعیف وابسته اند که وجود قارچ در وعده غذایی به دلیل درصد پروتئین بالا اهمیت ویژه ای دارد. معمولا از نخستین روزهای فروردین ماه، رشد این گیاه خودرو که بدون ریشه و ساقه است شروع می شود و تا اواخر اردبیهشت ماه برداشت آن ادامه می یابد. گزارش خبری مهر/ قارچ کوهی چهار محال و بختیاری؛ کیلویی ۲۵ هزار تومان/ گیاهی بدون ریشه شهرکرد – خبرگزاری مهر: با آغاز آب شدن برفها در کوهستان چهار محال و بختیاری رویش قارچهای کوهی در ارتفاعات این استان شروع شد و اکنون قیمت هر کیلوی آن ۲۵ هزار تومان است. !

اگر در این مدت زمان ریشه ها را مشاهده کردید ، بدانید که دما و رطوبت برای رشد قارچ ها مناسب بوده است و رشد قارچ آغاز شده است . بدیهی است که حضور غشا یا پرده جزئی یک معیار مورفولوژیکی برای میوه طبیعی قبل از مرحله نموی اسپورریزی در قارچ دکمهای باشد. قارچ کوهی دنبلان از انواع قارچ های کوهستانی کاملا طبیعی بوده و می توان آن را به عنوان لذیذترین و قوی ترین قارچ های خوراکی دانست که دارای ویتامین و پروتئین زیادی است. در طی دو روز اول می توان ۱۰ ـ ۶ لیتر آب در متر مربع را بر روی کمپوست کاملاً تلقیح شده آبپاشی کرد که قسمت اعظم این آب مستقیماً در داخل کمپوست جریان یافته و آب بطور بسیار مناسبی جذب می شود. ‘علی اصغر ضرغامی’ مدیر جهاد کشاورزی اسفراین روز پنجشنبه در این خصوص به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: کشاورز روستایی این قارچ کوهی را از دامنه کوهستانهای روستای خود یافته بود که آن را به شهر آورد و به این مدیریت تحویل داد.

۱-فردی که قصد پیدا کردن قارچ را دارد قبل از هر چیز می بایست یک اشنایی اولیه با کوه و کوه نوردی داشته باشد و بتواند حضور در کوه را برای ساعتهای طولانی تحمل کند. ۲-فرد متقاضی قارچ می بایست بوته کما را به خوبی بشناسد وبتواند بوته خشک کما را ازبوته خشک کیاهان دیگرتشخیص دهد. قارچ های چیده شده از کوه را به مدت حداقل دو ساعت در یک ظرف اب خیس کنید.سپس گل،خاک و بقایای بوته خشک کما را ازساقه جدا کنید.در نهایت قارچ را از پشت زیر شیر اب بگیرید تا چنانچه خاک یا سنگ ریزه داخل پره ها باشدخارج شود. ۵-خورش قارچ:خرد کرده قارچ را می توانید به جای گوشت داخل کلیه خورش ها ریخته وخورش قارچ درست کنید.خورش های قیمه،قورمه سبزی،کرفس و حتی فسنجان را می توان همراه قارچ طبخ وصرف نمود ولی قیمه قارچ لطف دیگری دارد. ۳-سرخ کرده قارچ با پیازچه کوهی:پیازچه کوهی وقارچ راخرد کرده وبا مقدار کمی اب داخل قابلمه می ریزید.افزودن مقداری نمک و زردچوبه ان را خوشمزه و خوش رنک می کند.پس از خشک شدن اب قابلمه مقداری روغن درون ان ریخته و انراسرخ می کنید.این غذای خوشمزه را می توان با برنج سفید یا برنج با پیازچه کوهی صرف نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *