همه چیز درباره قارچ ها
 
آموزش تولید و پرورش قارچ دکمه ای

آموزش تولید و پرورش قارچ دکمه ای

نکته ی مهمی که باید حتما به آن دقت کنیم این است که اگر ما بخواهیم محصول بسیار بالایی در دوره های پرورشی داشته باشیم باید حتما دما بین ۱۵ تا ۱۸ درجه سانتی گراد باشد. دقت نمایید که در این مرحله از پرورش قارچ خوراکی باید دست های خود را به طور کامل با صابون ضد باکتری بشویید؛ سپس اسپان قارچ ها را با تفاله های قهوه ترکیب کرده و این ترکیب آماده شده را به کیسه پلاستیکی منتقل کنید. کمپوست مورد نیاز برای پرورش قارچ دکمه ای از بقایای گیاهان و کود حیوانی مثل اسب و مرغ،سنگ کچ و کود ازت،با اندازه و نسبت های گوناگون تشکیل شده است. آلبوم آموزش ویدئویی فارسی کشت انواع قارچ های دکمه ای و صدفی شرکت کوثرپرداز روی ده عدد وی سی دی به قیمت بیست هزارتومان را می توان کامل ترین مرجع ویدئویی فارسی موجود در خصوص آموزش کامل پرورش قارچ از ابتدا تا پایان کار دانست. همیشه در اثر تنفس قارچ میکروارگانیزم ها (مانند باکتری و قارچ های پست)، دی اکسید کربن تولید می کنند و بر اثر افزایش دی اکسید کربن در اصطلاح می گوییم هوای بد تولید شده است.

قارچ دکمه ای pdf باید توجه داشته باشید که در هیچ زمانی نباید درصد دی اکسید کربن بیشتر از ۰/۲ شود، اگر این اتفاق بیفتد در قارچ ما اندام های غیر طبیعی بوجود می آید. البته این مسئله بستگی به ترجیح خریدار دارد و با توجه به آمار ارائه شده، بیشتر خریداران قارچ دکمه ای سفید، خرید فله ای این محصول را ترجیح می دهند. ۲- اگر ما بخواهیم کمپوست بگیریم کمترین تعداد بسته ای که میدهید چند بسته است؟ پرورش قارچ برای افرادی که فضای باز و حیاط دارند و از سوی دیگر از آن در طبخ غذاهایشان استفاده می کنند، کاری مفید و ضروری است. اما برای ظهور کلاهکها و ادامه باردهی دمایی بین ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد و رطوبت حدود ۸۵ درصد نیاز است که در اتاقی به مساحت ۴۰ متر مربع با دو دستگاه بخور خانگی (بخور گرم و سرد برای زمستان و تابستان) و آبپاشی مداوم دیوارها و کف اتاق میتواند تامین میشود ولی استفاده از دستگاههای رطوبت ساز کوچک ارجحیت دارد. .

زمانی که بخواهیم حرارت قسمت بالای آن را کنترل کنیم باید کمپوست را به شکل تخم مرغ ( روی هم ریخته و کوه کنید ) تهیه و در مرحله بعد قالب زدن کمپوست را آغاز می کنیم. علاقه مندان جهت تهیه می توانند به شیوه تشریحی در انتهای این مطلب مراجعه کنند.در لینک زیر می توانید اطلاعات بیشتری در خصوص آموزش قارچ کوثرپرداز بدست آورید. گروه ما برآن شد تا جهت آموزش کاشت وپرورش قارچ خوراکی برای اولین بار در ایران مجموعه ای را تهیه کند تا آموزشی باشد مفید برای علاقه مندان به این صنعت وهمچنین ایجاد اشتغال کرده باشد برای افرادی که دنبال شغلی ایده آل هستند ومیخواهند با سرمایه ای کم وفضایی کوچک حتی در منزل ، شغلی مناسب داشته باشند . لازم به ذکر است که تهیه و تولید کمپوست باید در یک محیط سر بسته صورت بگیرد و اگر محیط ما بصورت سر باز بود باید حتما در زمان بارندگی به هر صورتی که می توانیم مثل پلاستیک کشیدن مانع ورود آب بر روی آن شویم. مقدار آب پاشیده شده نباید بیش از حد لازم باشد به طوری که از زیر توده، نشتی داشته و روان گردد، چون کود اوره شسته شده و از بین میرود.

فشار استاتیکی بنا به تعریف ، مقدار فشاری است که به ستون آب وارد شده و حجم آن را یک اینچ (۵/۲سانتی متر) بالا می برد.این فشار بیشتر بعلت اصطکاک جریان هوا با صافی ها ،ثبات گرم و سرد و دیگر موانع در مسیر هوای ورودی ایجاد می شود.درجه بندی فن ها، براساس خروجی هوا که در فشارهای استاتیکی (SP) مختلف به صورت فوت مکعب در دقیقه (CFM) سنجیده می شود، صورت می گیرد و هنگام خرید یک فن باید به این دو عامل SPو CFM توجه نمود. قارچ خوراکی جنس Pleurotus بیشتر به عنوان یک قارچ تجزیه کننده پسماندهای لیگنوسلولزی شناخته می شود و میزان تولید محصول و کیفیت آن بسیار رضایتبخش است. کمپوست همیشه باید در حدود یک کیلومتری از سالن پرورش قارچ تولید شود، کمپوست ها را در محیطی سیمانی تولید می کنند و سطح آن را بالاتر می گیرند تا آب به راحتی از محوطه خارج شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *