همه چیز درباره قارچ ها
 
آموزش تصویری پرورش قارچ خوراکی در گلدان با کمترین امکانات

آموزش تصویری پرورش قارچ خوراکی در گلدان با کمترین امکانات

قارچ دکمه ای pdf ۳-صبور باشد و زود نا امید نشود.ترجیحا”بهتراست اولین باردرکناریک فرد متخصص بافتن و چیدن قارچ تجربه شود. آموزش پرورش قارچ در منزل شامل نکاتی است که باید آنها را به ترتیب یاد بگیرید و پیاده سازی کنید و مطمئن باشید تا زمانی که شروع به پرورش قارچ در خانه نکنید آموزش به تنهایی هیچ کمکی به شما نخواهد کرد و حتما باید تجربه کردن در کنار آموزش دیدن قرار بگیرد. با انجام یک مطالعه بر روی ۲۰۱۸ زن نشان داده شد که زنانی که قارچ دکمه ای را به صورت روزانه مصرف می کردند ۶۴% کمتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار داشتند. در سالن هایی که از ادوات و تجهیزات چوبی استفاده می شود، بهترین شرایط برای بروز دنبلان کاذب است زیرا در این صورت میسلیوم این قارچ بیماری زا در مغز چوب نفوذ کرده و در نتیجه حتی اگر از سموم هم استفاده شود، نمی تواند بر آن اثر داشته باشد. اگر میخواهید قارچهای تازهای که خریداری کردهاید را برای مدت زمان طولانی نگهداری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آنها استفاده کنید، میتوانید یکی از روشهای پیشنهادی ما را به کار بگیرید. ۳- قارچ های که مصرف آنها موجب از بین رفتن سلول ها می شوند این قارچ ها مانندآمانیتا فالوئید دارای سموم همو لتیک بوده و گلبول های قرمز خون را از بین می برند و کشنده هستند.

ساختمان های تولید قارچ باید به گونه ای ساخته شود که بتوان عوامل محیطی ( دما و رطوبت ) را در آنها به راحتی کنترل کرد. در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده شده است که قارچ دکمه ای می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. شما می توانید کمپوست قارچ آماده و بذر زده شده را در دو نوع کیسه ای و بلوکه تهیه کنید. کود اسب بدون شک بهترین ماده برای تهیه کمپوست است. اتمسفر مناسب اتمسفری است که بدون آسیب متابولیکی به محصول سرعت تنفس را به حداقل برساند. این بیماری، یک قارچ رقیب برای قارچ خوراکی است و در صورت بروز، باعث می شود که منابع محیطی کمتر در اختیار قارچ خوراکی قرار گیرد در نتیجه رشد و تولید محصول کاهش می یابد. مقاله قارچ دکمه ای مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۳۴ صفحه است . تمام پرورش دهندگان قارچ دکمه ای، در طی مراحل کاشت تا برداشت، با معضل بیماری های مختص قارچ روبرو می شوند. در محلی که این قارچ بیماری زا وجود دارد، رنگ کمپوست، به قهوه ای مات تغییر می یابد. اغلب گونه های آن رشد میسیلیومی بالایی داشته و به راحتی مواد سلولزی را کلونیزه میکنند به گونه ای که قادرند این مواد را قبل از تخمیر (کمپوست شدن) تجزیه نموده و مورد استفاده قرار دهند.

رنگ توده هاگ های آن قهوه ای مایل به تیره است.مشخصات ظاهری قارچ دکمه ای۵-۲ چرخه زندگی قارچ دکمه ای اگر از فست فود زیاد استفاده می کنید حتماً از طعم قارچ دکمه ای در آن لذت برده اید. این قارچ ها اکثراً بر حسب اندازه، شکل رنگ و ویژگی های موجود در کونید یا حاصل از تولید مثل غیر جنسی آن ها شناسایی و طبقه بندی می شوند. شکل این توده در آخر، چروکیده شده و شبیه مغز گاو یا قارچ دنبلان می شود به همین دلیل به این بیماری، دنبلان کاذب می گویند. از جمله این عوامل می توان به بیماری دنبلان کاذب اشاره نمود. دنبلان کاذب با نام علمی Diehliomyce microsporuse، (نام قدیمی آن Pseudobalsamia microspora)، بیشتر رقیب قارچ خوراکی به شمار می رود تا به عنوان انگل قارچ، بنابراین این بیماری، جز عوامل رقیب به حساب می آید. تقویت استخوانها، پیشگیری از کمخونی و کمک به سیستم گوارش از خواص قارچ در طب سنتی به شمار میآیند. پس از ایجاد شکاف در اطراف کیسه، بایستی کیسهها به فاصله ۲-۳ بار در روز با آب اسپری شوند تا رطوبت قارچ حفظ گردد. زیرا هم خاک نمی تواند به سرعت این مقدار آب را جذب کند و آب به کمپوست می رسد و هم این مقدار آب باعث خفگی میسلیوم و توقف چند روزه ی رشد آن می شود. .

برای آبیاری و سمپاشی در سالن پرورش قارچ از یک پمپ آب که به یک مخزن ترجیحا ۲۰۰لیتر متصل میشود استفاده میباشد. ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که برای رشد استخوان و متابولیسم کلسیم لازم است. در شرایط درون شیشه ای نشان داده شد که کلاه قارچ دکمه ای دارای ترکیباتی است که خواصی مانندaromatase inhibitor دارد که برای درمان سرطان سینه و تخمدان استفاده می شود. تصمیم گیری درباره ی نوع قارچی که می خواهید بکارید. توجه داشته باشید که عامل انتقال این بیماری، از طریق خاک پوششی است به این صورت که هاگ های این قارچ، وارد خاک پوششی شده و موقع انتقال بستر به سالن، این بیماری وارد سالن می شود. برخی از عوامل زنده که تحت عنوان پاتوژن نامیده می شوند، مستقیماً به قارچ خوراکی حمله کرده و از آن برای رشد خود استفاده می کنند. میزان تولید محصول به خصوص در نقاطی که این توده بیماری زا دیده می شود، به شدت کاهش می یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *